loading
04
svi 2024

REDIZAJN UREDA - OFFICE INTERIOR

Naoružani godinama iskustva i strašću za stvaranjem jedinstvenih okruženja, nedavno smo uspješno odradili redizajn Entrio ureda! Naš klijent nije tražio samo renoviranje već transformaciju – prostor koji će inspirirati suradnju, poticati kreativnost i odražavati bit identiteta njihovog brenda.

Klijentu smo htjeli isporučiti dizajn odnosno totalno personalizirani prostor, a u fokus smo stavili naše umijeće unikatne izrade namještaja.

Cijelu ideju smo klijentu predstavili kroz vizualizaciju koje je omogućila da vide transformaciju svog radnog prostora prije nego što smo uopće krenuli u ovaj veliki pothvat.

Crpeći inspiraciju iz suvremenih trendova dizajna i individualnih preferencija stila klijenta, krenuli smo u stvaranje i proizvodnju - od modernih željeznih radnih stolova do multifunkcionalnih rješenja za pohranu, svakom komadu posvetili smo pažnju i stvorili ga iz nule na što smo jako posebni posebno zato jer dizajn interijera nije naš core posao. 

Sam projekt je trajao otprilike 2 mjeseca (iako se činilo kao da traje i dulje :D), no sada kada gledamo finalni proizvod možemo zaključiti da je naš dizajn tj. idejno rješenje interijera jedan sasvim običan uredski prostor pretvorio u vibrantno i moderno mjesto te smo dokazali da dizajn može i mora biti nekonvencionalan te kao i uvijek - out of the box!

 

 

 

Pošaljite nam upit

0/24

Projekt u najavi? JEDVA ČEKAMO!
Kontaktirajte nas
0/24