loading
23
tra 2024

SCENOGRAFSKO RJEŠENJE - PORIN 2024.

Ponosno stojimo iza scenografije još jedne dodjele nagrade Porin! Ove godine u Mozaik event centru održao se 31. Porin, a za nas je to osmi u nizu na kojem imamo priliku predstaviti kreativnost, inovativnost i tehničku stručnost kreativnog direktora Miroslav Hrg-a. 

Upravo je Porin jedan od projekta koji zahtjeva sinkronizaciju dizajna pozornice koja mora biti atraktivna dok s druge strane moraju biti zadovoljene potrebe orkestra, različitih bendova i njihovih scenskih nastupa, a sve zajedno mora biti umjereno i prilagođeno vizualnom dojmu za TV prijenos. Ključno je dakle postići da se scenografija i atmosfera u publici prenesu gledateljima na TV ekrane i upravo to je ono što ovaj projekt čini izazovnim, a svi koji nas znaju, znaju da mi volimo izazovne projekte i da su nam upravo takvi najdraži jer pomiču naše granice i čine nas još boljima!
Nakon brainstormanja, a sao i svaki put, scenografsko rješenje prostora u kojem se event održao klijentu smo predstavili kroz hiper realistične 3d rendere za koje smo zatim napravili kompletan projekt kako bi tehnika znala što od opreme se montira i na koji način. Po predaji projekta i tehničke dokumentacije, nije nam ostalo ništa drugo nego čekati da montaža opreme krene, a time i naša supervizija te na kraju realizacija cijelog eventa Porin.

Da ne duljimo previše jer svi znaju kako mi to radimo, fotke prije & poslije u nastavku! ;D 

 

 

Pošaljite nam upit

0/24

Projekt u najavi? JEDVA ČEKAMO!
Kontaktirajte nas
0/24