loading

Što radimo

Renderi i previzualizacija

OOO DA, Možemo vam napraviti hiper realistične rendere i 3d vizualizaciju kako biste i prije realizacije vidjeli kako će izgledati vaš događaj!

Sve naše previzualizacije su unikatne i mogu se prilagoditi specifičnim zahtjevima, a izrada rendera i previzualizacije događaja omogućuje priliku za pregled i prilagodbu izgleda pozornice i prostora prije početka fizičkog postavljanja što našim klijentima štedi vrijeme i resurse te minimizira nesporazum

U vizualizacije koje isporučujemo našim klijentima ucrtana je i realna tehnička oprema kao i ostali scenografski elementi što znači da našim klijentima uz idejno rješenje kroz rendere isporučujemo i izvedbeno rješenje sa točnom specifikacijom tehničke opreme koja će se koristiti u prostoru.

Kako god okrenuli, renderi i vizualizacije omogućiti će da vidite svoj budući projekt na totalno realističan način , a upravo to vam može pomoći u donošenju finalnih odluka!

 

Scenografske usluge

Ostale naše usluge

Razvoj koncepta i isporuka dizajna

Razvoj koncepta i isporuka dizajna

TU SMO ZA VAS! Pažljivo slušamo što trebate i želite, razmišljamo kreativno te razmijenjujemo ideje i mišljenja, a kada...
Detaljnije
Supervizija i realizacija

Supervizija i realizacija

NE BRINITE, uz vas smo cijelo vrijeme! Za našeg klijenta spajamo kreativu, logistiku i realizaciju.
Detaljnije

Pošaljite nam upit

0/24

Projekt u najavi? JEDVA ČEKAMO!
Kontaktirajte nas
0/24