loading

PRODUKCIJSKA AGENCIJA

TKO SMO I ŠTO RADIMO?

TKO SMO I ŠTO RADIMO?

21 PRODUCTION JE PRVA PRODUKCIJSKA AGENCIJA NA OVIM PROSTORIMA!

Specijalizirani smo u području pružanja scenografskih, kreativnih i idejnih rješenja, odnosno, full service usluga vizualnog identiteta, organizacije i koordinacije produkcije.

 

Kako funkcioniramo? Vi birate!
Bilo da se radi o eventu, konferenciji, koncertu, festivalu, dizajnu studija, javnom događanju,... Uvijek krećemo sa izradom idejnog rješenja gdje kroz 3D vizualizaciju i rendere predstavimo koncept koji smo osmislili!

  • Opcija "klijent vodi brigu" je ona u kojoj po potvrdi našeg dizajna isporučimo izvedbeno rješenje, predajemo ga Klijentu koji dalje dogovara i brine o produkciji.

 

  • Opcija "ključ u ruke" je ona u kojoj nas Klijent briefira o događanju, definiraju se budžeti, mi osmislimo & isporučimo idejno rješenje te se zatim pobrinemo za cijelu realizaciju.To je opcija u kojoj smo tu za klijenta počevši od kreiranja ideje i razvoja koncepta, preko kompletne organizacije i produkcije sve do krajnje izvedbe projekta.

 

Koja je prednost i zašto smo TOTALNO DRUGAČIJI OD DRUGIH? 
To što prilikom osmišljavanja koncepta nismo vezani za jednog dobavljača produkcijske opreme, već surađujemo sa svima tako da nam kreativna sloboda prilikom osmišljavanja koncepta i vizualnog identiteta nije vezana za produkcijske resurse jednog dobavljača već od svakog koristimo samo najbolje!

 

Naša uloga je da Klijentima osiguramo da dobiju najviše u odnosu na uloženo! 

 

12303
coffess
65453
hours of brainstorming
457
projects
17543
kilometers

Pošaljite nam upit

0/24

Projekt u najavi? JEDVA ČEKAMO!
Kontaktirajte nas
0/24